Locatieverhuur

Ontdek de mogelijkheden van locatieverhuur voor jouw zakelijke evenement bij The FoodClub

Ben je op zoek naar de ideale plek voor je volgende zakelijke evenement, bedrijfsuitje of feest? Zoek niet verder! The FoodClub is de perfecte locatie voor grote groepen in Enschede. Onze unieke sfeer, voortreffelijke gerechten en professionele service maken van jouw evenement een onvergetelijke ervaring.

Unieke sfeer en voortreffelijke gerechten

Ons ruime restaurant heeft voldoende ruimte om grote groepen te ontvangen en is daarom een perfecte evenementenlocatie in Twente. Dankzij onze afwisselende interieurs, exotische planten en vogelgeluiden waan je je op onze feestlocatie in Enschede in Jamaicaanse, Japanse of Indiase sferen. Te midden van palmbomen, bananenbomen en olijfbomen geniet je van de vele overheerlijke gerechten in ons all-inclusive restaurant in Twente.

"Ervaar de Wereld op je Bord – Proef het Nu!"

Een onvergetelijke streetfood beleving

Jij en je gasten genieten van onze heerlijke, op maat gemaakte gerechten. We hebben veel culinaire opties om aan al je wensen te voldoen. Zo bestel je, via een tablet, de hele avond streetfood-gerechtjes van topkwaliteit. Kies jouw favoriete eten of leer nieuwe keukens kennen, zoals de Zuid-Amerikaanse, Aziatische, Caribische en Amerikaanse keuken. Als je ervoor kiest om The FoodClub als evenementenlocatie te huren, bestel je per ronde 2 gerechtjes die je natuurlijk ook met elkaar kunt delen. Ons personeel komt uit diverse eetculturen, kent de recepten als geen ander en staat dan ook klaar om je te assisteren bij het plannen en uitvoeren van jouw evenement, zodat jij je volledig kunt concentreren op je gasten.

Ons restaurant heeft een gunstige ligging in Enschede. We zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt, voor iedereen die met de auto komt. The FoodClub is dé plek voor locatieverhuur in Enschede, hier komt jouw evenement tot leven. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw evenement te plannen!