THE FOODCLUB

Welkom bij The FoodClub

Even Voorstellen. Wij zijn The FoodClub. Een culinair avontuur dat in 2020 startte met de renovatie van het historische pand aan de Gronausestraat. Hier komen smaken samen in een ambiance die vriendschap viert; een culinaire reis om te delen en te koesteren.

Smaakvol samenzijn

The Foodclub biedt de perfecte omgeving om samen met vrienden te genieten van een rijke diversiteit aan smaken en een bijzondere setting. Ontdek onze wereldse keuken, deel onbeperkt diverse Streetfood gerechtjes en laat de unieke sferen je meenemen naar verre oorden.

Een plek met geschiedenis

The FoodClub staat op een plek met een rijke geschiedenis, doordrenkt met meer dan een eeuw aan verhalen. De iconische oude boom op de parkeerplaats staat er misschien al wel net zo lang. Het pand heeft in al deze jaren veel gedaantes gekend; van herensociëteit tot café-restaurant, casino en zelfs een Chinees restaurant. Een karakteristieke plek dus, ideaal voor een restaurant waar je sfeervol kunt eten in verschillende exotische stijlen.

Beleving en vakantiegevoel

Bij ons draait alles om de totale ervaring: heerlijke cocktails, sfeervolle muziek en streetfood uit diverse culturen. Wanneer je bij ons binnenloopt is het de bedoeling dat je een vakantiegevoel krijgt. Verlies jezelf in een grenzeloze culinaire reis met ons ‘all you can eat’-concept, zonder tijdslimiet. Hier draait het om onbeperkt genieten van diverse streetfood gerechtjes en sushi.

Wereldse smaken

Onze keukenbrigade is een smeltkroes van culturen. Van Aruba tot Japan en van India tot Amerika, alle hoeken van de wereld zijn vertegenwoordigd. Hier wordt alles vanuit het hart gemaakt, met eigen kruiden en specerijen die onze gerechten een ongeëvenaarde smaak geven. We serveren ons huisgemaakte streetfood met het idee dat de gerechten gedeeld worden, zodat iedereen kan genieten van een scala aan smaken. Het is de perfecte gelegenheid om samen met vrienden te proeven en te ontdekken.

Unieke ruimtes voor iedere sfeer

Stap binnen in onze diverse ruimtes met elk een eigen stijl en thema. Elk hoekje vertelt zijn eigen verhaal. Van de exotische sfeer van Azië tot de kleurrijke stijl van de Caraïben. Verwacht geen standaardindeling. We hebben marktkraampjes die je meevoeren naar verre oorden en een levendige bar waar de energie stijgt dankzij de aanwezige dj-booth. Onze gastheren en -vrouwen adviseren je over gerechten, wijnen en cocktails en ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Gemak en Bereikbaarheid

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over de bereikbaarheid. Parkeergelegenheid is ruimschoots beschikbaar en een bushalte recht voor de deur maakt het reizen moeiteloos. Bovendien bevindt het centrum zich op loopafstand. En voor degenen die grenzen willen oversteken, is Duitsland vlakbij.
Wie neem jij mee voor deze culinaire ontdekkingsreis?
Kom langs bij The FoodClub en deel met ons het genot van heerlijk eten, geweldige ambiance en vriendschap!

Maandag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag