Dun gesneden ossenhaas met pesto aioli , rucola, croutons en parmezaan.
Krokant toastje met bruschetta witte kaas en foodclub dressing.
Gemarineerde olijven.
Dun krokant brood geserveerd met huis gemaakte mangochutney.
Krokante biscuit gemaakt van bakbanaan met pulled chicken en aioli afgetopt met picca de gallo.
Gaucamole D.I.Y.
Huis gemaakte kool sla new York style.
Een oud familie recept salade van bulgur en verschillende groentes afgetopt met onze foodclub dressing.
Gebakken tauge en sperziebonen afgetopt met onze thai/hoisinsaus.
Spies van langzaam gegaarde groentes met tomatensaus.
Gebakken falafel met een frisse yoghurt saus.
Huisgemaakte linzensoep geserveerd met croutons.
Gefrituurde bloemkool geserveerd met citroen, knoflook en paprika vlokken.
Krokante chips met onze mix van gesmolten kaas, beef, bonen en cheddarsaus afgetopt met guacamole, pico de gallo en jalapenos.
Krokante chips met onze mix van gesmolten kaas, cheddarsaus afgetopt met guacamole, pico de gallo en jalapenos.
Huisgemaakte torpedo friet.
Gegrilde puntpaprika gemarineerd met oregano en knoflook.
Gefrituurde aubergine afgetopt met honing en sesam geserveerd met onze frisse yoghurtsaus.
Langzaam gegaarde kippenvleugels die van het bot afvallen.
Langzaam gegaarde spareribs met een zoete marinade.
Gebakken gamba’s met verschillende soorten groenten en onze thai saus geserveerd met dunne noodles in een laagje bouillon.
Klassieke mac and cheese rechtstreeks uit Amerika met een crispy laagje cheetos dust.
Huisgemaakte friet afgetopt met rendang onze variant van het patatje stoofpot.
Huisgemaakte friet afgetopt met champignonsaus verse radijs en mozzarella.
Huisgemaakte friet afgetopt met cheddarsaus en pulled chicken.
Marokkaans stoofpotje van lamsvlees met zoete aardappel en kikkererwten.
Pasteitje van maisdeeg gevuld met gesauteerde beef en mais afgetopt met chimichurri saus.
Vegetarische loempia geserveerd met chilisaus by Sam’s toko.
Varkenshaas medalions geserveerd met framboos/port saus.
Gegrilde ossenhaas spies.
Gebakken biefstukpuntjes met cherry tomaten, puntpaprika, ui en licht pittige paprikapuree.
Gebakken biefstukpuntjes met wok groente en een zoet pittige saus.
Langzaam gegaard kabeljauwfilet uit de oven met cherrytomaatjes en kruidenmix.
Gebakken zalmfilet geserveerd met romige aardappel puree en hollandaise saus.
Huisgemaakte gehaktballetjes in een lichtpittige tomatensaus afgetopt met feta kaas.
Gevuld met rundvlees, groente en specerijen van Mamosta Abi.
Gevuld met groente en specerijen van Mamosta Abi.
Oven gebakken geiten kaas met honing.
Huisgemaakte amerikaanse corndog geserveerd met mosterd en ketchup.
Huisgemaakte amerikaanse corndog met cornflakes geserveerd met mosterd en ketchup.
Een authentiek Mexicaanse gerecht krokante bloem tortilla gevuld met kaas en gehakt geserveerd met chimichurri.
Sandwich met dun gesneden gegrilde diamanthaas, koolsla en cheddarsaus the philly way.
Gemarineerde gamba’s uit de oven met kruidenboter.
Gefrituurde gamba’s en tempurabeslag met spicy mayo.
Gegrilde biefstuk geserveerd met kruidenboter.
Curryworst gemaakt met kiphotdog.
Oer-Hollandse boer ’n kool met huisgemaakte jus en worst.
Huisgemaakte loempia gevuld met spinazie en feta kaas geserveerd met tandoori saus.
Spiesje van kipfilet geserveerd met een pindakaas/satésaus (satay).
Spies van gegrilde varkenshaas en verschillende soorten groentes.
Gegrilde diamanthaas geserveerd met pepersaus en croutons.
Gegrilde diamanthaas geserveerd met chimmichurri en zoutflakes.
Gegrilde diamanthaas & Gamba, geserveerd met aardbeiensaus.
Indonesische stoofpotje van rundvlees geserveerd met rijst.
Zoete maiskolven gegaard in melk en roomboter.
Hele champignons in roomsaus met een krokante laag van gegratineerde kaas.
Een klassieker uit Amerika hotdog van kip met mosterd, ketchup en gebakken ui.
Gepaneerde krokante kipfi let geserveerd met champignonsaus.
Gemarineerde gamba’s gebakken in knofl ook chili olie.
Gefrituurde gamba’s in kokos geserveerd met California saus.
Krokante licht pittige kip nuggets geserveerd met popcorn en spicy mayo.
Korean fried chicken op wafel besprenkeld met maple syrup afgetopt met wortel, radijs, gepofte mais en spicy mayo.
Gebakken mosselen met groentes, kruidenboter en knoflook.
Gepaneerde krokante kipfilet in tomatensaus gegraniteerd met mozzarella en Parmezaan
Opgerolde druivenbladeren gevuld met gehakt en rijst.
Krulfriet geserveerd met mayonaise.
Zoete aardappel friet geserveerd met mayonaise.
Dun gesneden Rib eye opgerold met gezouten groenten.
Dun gesneden Rib Eye opgerold met roomkaas en asperges.
Garlic Butter á la Foodclub met rijst, kipfi let en knofl ookbotersaus.
Tartaar gemaakt van gambas, afgetopt met california saus.
Huisgemaakte lamscurry geserveerd met rijst volgens de chefs geheime recept.
Mini Frikandellen voor de kids. Geserveerd met ketchup en mayonaise.
Hotdog bites met een krokant laagje voor de kids. Geserveerd.
Verse sojabonen besprenkeld met zeezout.
Gefrituurde gamba met zalm afgetopt met frisse krabsalade.
Gevulde rol met komkommer, avocado en een frisse krab salade afgetopt met Snowcrab Crunch en een romige saus.
Gefrituurde garnaal en avocado topped met zalm en spicy mayo.
Ebi roll met ebi tempura saus en chilivlokken, besprenkeld met sesam.
Spicy crispy chicken strips met avocado en komkommer afgetopt met cayennemayo, siracha, sesam en rode bieten kiem.
Zalm met avocado afgetopt met masago.
Unagi roll met nigiri ebi, avocado afgemaakt met groene masago.
Een lekkere frisse rol met tonijnsalade, rettich, avocado en een romige/spicy saus afgemaakt met bieslook.
Verse tonijntartaar topped met nogmaals verse tonijn tartaar, lenteui, spicy mayo en togarashi.
Een roll met avocado, komkommer en krab afgetopt met geflambeerde zalm.
Carpaccio, rucola en pestomayo topped met wederom carpaccio en pestomayo, pijnboompitten en parmezaanse kaas.
Rijstvel gevuld met wortel, komkommer, avocado, asperges en gezouten radijs. afgetopt met tamarin saus en pistacho.
Krokante rol met avocado afgetopt met tonijntartaar.
Rijst afgetopt met tonijn & ebi saus.
Gevlammeerde zalm afgetopt met zalm tartaar en kabayaki saus.
Gefrituurde rijst met huisgemaakte krabsalade en een puntje California saus.
Gefrituurde rijst met guacamole en een topping van tonijntartaar.
Flamed salmon & ebi on top, Hot salmon, black eel 2, pimentos padrones.
Rijst afgetopt met verse zalm & citroen rasp.
Rijst afgetopt met verse tonijn.
Rijst afgetopt met garnaal & limoen.
Rijst afgetopt met krab.
Rijst afgetopt met geflambeerde zalm & truffel olie.
Rijst afgetopt met geflambeerde spicy tuna.
Rijst afgetopt met geflambeerde unagi.
Zeewier gevuld met Rijst, zalm miso saus.
Zeewier gevuld met Rijst, komkommer, asperge, advocado & pesto saus.
Zeewier gevuld met Rijst afgetopt met kip, krabsalade, Calefornia & ebi saus.
Geroosterde tonijn plakjes gemarineerd in miso & ponzu spicy saus.
Snedes zalm geserveerd in Ponzu & truffel olie.
Gegaarde Dorade salade, in paprika saus geserveerd met gefrituurde zoete aardappel chips.
Gefrituurde Gyoza met kip.
Gefrituurde Gyoza met Wagyu Beef.
Gemarineerde gamba’s met zoete aardappel chips en truffle mayonnaise.
Maki met komkommer.
Maki met surimi.
Luchtige wafel met warme amerene kersen en vanille ijs.
Huisgemaakt monchou taartje van bastogne, roomkaas en sinaasappel.
Huisgemaakte chocolade brownie met gesmolten marshmellow. chocolade ijs en chocolade saus.
Panna cotta gemaakt van Lotus Biscoff.
Parfait gemaakt van speculaas geserveerd met caramel saus.
Huisgemaakte cheesecake volgens familierecept.
Creme brulee met vanille smaak en een krokante laag van rietsuiker.
Met Rocher chocolade, Nutella, hazelnoot crumble, hazelnoot saus.
Redvelvetcake met chocoladesaus.