Dun gesneden ossenhaas met pesto aioli , rucola, croutons en parmezaan.
Dun gesneden ossenhaas met homemade truffel mayo, grana padano, rucola en croutons.
Krokant toastje met bruschetta witte kaas en foodclub dressing.
Gemarineerde olijven afgetopt met feta kaas
Dun krokant brood geserveerd met huisgemaakte mangochutney.
Krokante biscuit gemaakt van bakbanaan met pulled chicken en aioli afgetopt met pico de gallo.
Gaucamole D.I.Y.
Huis gemaakte kool sla New York style.
Gebakken taugé en sperziebonen afgetopt met onze thai/hoisinsaus.
Gamba spiesje van grill met kokos/limoen hollandaise saus en kokosnoot rasp.
Spies van langzaam gegaarde groentes met tomatensaus.
Gebakken falafel met een frisse yoghurt saus.
Huisgemaakte linzensoep geserveerd met croutons.
Gefrituurde bloemkool geserveerd met citroen, knoflook en paprika vlokken.
Krokante chips met onze mix van gesmolten kaas, beef, bonen en cheddarsaus afgetopt met guacamole, pico de gallo en jalapenos.
Nacho’s met pulled chicken afgetopt met cheddarsaus, zoetzure rode ui, guacamole en pica de gallo.
Krokante chips met onze mix van gesmolten kaas, cheddarsaus afgetopt met guacamole, pico de gallo en jalapenos.
Huisgemaakte torpedo friet geserveerd met ketchup en mayonaise.
Gegrilde puntpaprika gemarineerd met oregano en knoflook.
Combi van onze homemade ribs en kippenvleugels geserveerd met feta cheese dip en bbq saus.
Langzaam gegaarde spareribs met een zoete marinade.
Lasagna gemaakt van slow cooked salmon room dille saus, babyspinazie gegratineerde kaas
Klassieke mac and cheese rechtstreeks uit Amerika met een crispy laagje cheetos dust.
Huisgemaakte friet afgetopt met rendang onze variant van het patatje stoofpot.
Loaded fries italian style huisgemaakte friet afgetopt met homemade truffel mayo, parmezaan en rucola.
Huisgemaakte friet afgetopt met cheddarsaus en pulled chicken.
Marokkaans stoofpotje van lamsvlees met zoete aardappel en kikkererwten.
Pasteitje van maisdeeg gevuld met gesauteerde beef en mais afgetopt met chimichurri saus.
Vegetarische loempia geserveerd met chilisaus by Sam’s toko.
Varkenshaas medalions geserveerd met framboos/port saus.
Gegrilde ossenhaas spies met cherrytomaat.
Luchtige homemade wafel gemaakt van aardappel afgetopt met slow cooked salmon bbq saus en zoetzure rode ui.
Gebakken zalm filet geserveerd met romige aardappel puree en hollandaise saus.
Huisgemaakte gehaktballetjes in een lichtpittige tomatensaus afgetopt met feta kaas.
Gevuld met rundvlees, groente en specerijen van Mamosta Abi.
Oven gebakken geiten kaas met honing.
Huisgemaakte amerikaanse corndog geserveerd met mosterd, ketchup en gefrituurde ui.
Huisgemaakte amerikaanse corndog met cornflakes geserveerd met mayonaise.
Een authentiek Mexicaans gerecht krokante bloem tortilla gevuld met kaas en gehakt geserveerd met chimichurri.
Gebakken witvis geserveerd creole saus afgetopt met chimichurri.
Gemarineerde gamba’s uit de oven met kruidenboter, prei en cherry tomaten.
Gefrituurde gamba’s en tempurabeslag met spicy mayo.
Gegrilde biefstuk geserveerd met kruidenboter.
Spiesje van kipfilet geserveerd met een pindakaas/satésaus (satay).
Spies van gegrilde varkenshaas en verschillende soorten groentes.
Gegrilde diamanthaas geserveerd met pepersaus en croutons.
Gegrilde diamanthaas geserveerd met chimichurri en zoutflakes.
Gegrilde diamanthaas & Gamba, geserveerd met aardbeiensaus.
Indonesische stoofpotje van rundvlees geserveerd met rijst.
Zoete maiskolven gegaard in melk en roomboter.
Hele champignons in roomsaus met een krokante laag van gegratineerde kaas.
Gepaneerde krokante kipfilet geserveerd met champignonsaus.
Gemarineerde gamba’s gebakken in knoflook chili olie.
Krokante licht pittige kip nuggets geserveerd met popcorn en spicy mayo.
Luchtige homemade wafel gemaakt van aardappel afgetopt met creme fraiche en bosui.
Korean fried chicken op wafel besprenkeld met maple syrup afgetopt met wortel, radijs, gepofte mais en spicy mayo.
Gebakken mosselen met groentes, kruidenboter en knoflook.
Gepaneerde krokante kipfilet in tomatensaus gegratineerd met mozzarella en parmezaan.
Opgerolde druivenbladeren gevuld met gehakt en rijst.
Krulfriet geserveerd met mayonaise.
Zoete aardappel friet geserveerd met mayonaise.
Dun gesneden Rib eye opgerold met gezouten groenten.
Dun gesneden Rib Eye opgerold met roomkaas en asperges.
Gebakken kip, wok groente met onze home made teriyaki saus afgetopt met sesam en gefrituurde uitjes.
Gebakken biefstukpuntjes wokgroenten met onze homemade teriyaki saus afgetopt met sesam en gefrituurde ui.
Huisgemaakte friet geserveerd met mayonaise.
Tartaar gemaakt van gambas, afgetopt met california saus.
Huisgemaakte lamscurry geserveerd met rijst volgens de chefs geheime recept.
Mini Frikandellen voor de kids. Geserveerd met ketchup en mayonaise.
Hotdog bites met een krokant laagje. Geserveerd met ketchup en mayonaise.
Gebakken witvis geserveerd met Jamaican Curry gemaakt van kokosmelk, kikkerewrten en aspergetips
Noodles geserveerd met biefstukpuntjes, groentes, ei afgetopt met gefrituurde uitjes en sesam.
Gegrilde biefstuk geserveerd met onze tomaten-yoghurtsaus.
Glazed slow-cooked wings geserveerd met een feta cheese dip en onze homemade BBQ-saus.
Een frisse salade van rucola, verschillende soorten meloen en mozzarella bolletjes, afgetopt met onze Foodclub-dressing.
Spaanse groene pepers gebakken in olie besprenkeld met zeezout.
Huisgemaakte Afghaanse dumplings geserveerd met yoghurt-mintssaus en dahlsaus.
Een combinatie van de Turkse en Mexicaanse keuken: een taco van lahmacun, geserveerd met pico de gallo, sla en cherrytomaat.
Witvis in de oven gebakken met mozzarella en gepofte cherrytomaatjes.
Traditionele Griekse salade met kalamata olijven en feta kaas
Vers Turks brood met rundergehakt, geserveerd met een frisse yoghurtsaus, cherrytomaatjes en groente-salsa.
Crostini gemaakt van aardappel met pesto feta salade afgetopt met onze foodclub dressing.
Gefrituurde kroepoek met huisgemaakte pinda dip.
Gebakken champignons met oestersaus afgetopt met sesam en peterselie.
Gebakken gambas in knoflook witte wijn saus met broccoli en baby waspeen.
Gegrilde kippenvleugel spies geserveerd met jamaican curry gemaakt van kokosmelk, kikkererwten en aspergetips.
Gepofte aardappel gevuld met creme fraiche en gegratineerde kaas.
Jambalaya met rijst, doperwten, chorizo, gamba’s with the cajun holy trinity.
Verse sojabonen besprenkeld met zeezout.
Gefrituurde garnaal afgetopt met een frisse krabsalade en unagi saus.
Gevulde roll met avocado komkommer afgetopt met snowcrab, californiasaus en homemade crunchy.
Gefrituurde garnaal met als topping zalm en spicymayo.
Gefrituurde garnaal besprenkeld met sesam, chillivlokken en als topping spicymayo.
Spicy crispy chicken strips met avocado en komkommer afgetopt met cayennemayo, sriracha, sesam en rode bieten kiem.
Een roll met avocado met een vulling van zalm, komkommer en roomkaas afgetopt met ungisaus.
Unagi roll met geflambeerde paling, nigiri ebi en avocado afgetopt met unagisaus.
Rijst afgetopt met tonijn, spicymayo, bieslook en homemade crunchy.
Gevulde roll met verse tonijn, komkommer en avocado afgetopt met verse tonijn en als finishing touch goud.
Gevulde roll met avocado, komkommer en krab afgetopt met geflambeerde zalm bietenmayo en unagi saus.
Een roll met krab, komkommer en avocado.
Gevulde roll met rucola, parmazaan en pestomayo getopt met carpaccio en verse pesto olie.
Rijstvel gevuld met wortel, komkommer, avocado, asperges en gezouten radijs. afgetopt met tamarin saus en pistacho.
Krokante roll met avocado en komkommer afgetopt met een frisse krabsalade.
Krokante roll met avocado afgetopt met tonijntartaar.
Geflambeerde zalm afgetopt met zalmtartaar en unagi saus.
Gefrituurde rijst met huisgemaakte krabsalade, guacamole en een puntje California saus
Gefrituurde rijst met guacamole en een topping van tonijntartaar.
Zoete aardappel komkommer avocado afgetopt met unagi saus en gefrituurde ui.
Bitterbal gemaakt met zalm,tonijn en roomkaas afgetopt met ungai saus en mayonaise.
Flamed salmon & ebi on top, Hot salmon, black eel 2, pimentos padrones
Rijst afgetopt met verse zalm & citroen rasp.
Rijst afgetopt met verse tonijn.
Rijst afgetopt met garnaal & limoen.
Rijst afgetopt met krab.
Rijst afgetopt met geflambeerde zalm & truffel olie.
Rijst afgetopt met geflambeerde spicy tuna.
Rijst afgetopt met geflambeerde unagi.
Zeewier gevuld met Rijst, zalm miso saus.
Zeewier gevuld met Rijst, zalm miso saus.
Zeewier gevuld met rijst, komkommer, asperge, avocado & pesto saus.
Zeewier gevuld met Rijst afgetopt met kip, krabsalade, california & ebi saus.
Geroosterde tonijn plakjes gemarineerd in miso & ponzu spicy saus.
Snedes zalm geserveerd in Ponzu & truffel olie.
Gegaarde Dorade salade, in paprika saus geserveerd met gefrituurde zoete aardappel chips.
Gefrituurde Gyoza met kip.
Gefrituurde Gyoza met Wagyu Beef.
Gemarineerde gamba’s met zoete aardappel chips en truffle mayonaise.
Watermeloen geserveerd met vlechtkaas en foodclubdressing
Stilstaand ijs geserveerd met een huisgemaakte passievruchtcoulis.
Griekse yoghurt, honing en knapperige walnoten.
Huisgemaakte tiramisu met chocoladesaus, karamelsaus en pinda’s.
Huisgemaakte tiramisu met chocoladesaus, karamelsaus en pinda’s.
Creme brulee met vanille smaak en een krokante laag van rietsuiker
Baklava geserveerd met Maraş-ijs.
3 bolletjes sorbetijs met vers fruit en aardbeien saus
Churros geserveerd met nutella en poedersuikers en sinaasappel.
Churros geserveerd met lotus en kaneelsuiker.